Norske milfer tone damli toppløs

spille på artistens sterke sider, og EN av Tones sterke sider er jo utseendet, så det skulle jo bare mangle at hun ikke viser seg frem, sier han til VG, og legger. Tone Damli du er vakker naken. 51 år gamle Fuller går for å være en av verdens mest anerkjente TV-produsenter og kjendismanagere. Stolt av kjæresten, kjæresten Aksel Hennie har uttalt til God Kveld Norge at han er stolt av kjæresten sin. I 2007 kåret Time Magazine ham til en av de hundre mest innflytelsesrike menneskene i verden. Foto: Alex Herron / Youtube.

Norske milfer tone damli toppløs - Tone

Artisten Anine Stang sendte også gratulasjonsmelding: «Grattis med supercatchy låt og Tone- du er superhot i videoen skriver artisten Anine Stang på nett. For Aksel er det imidlertid uproblematisk at Tone fremstår som sexy i videoen. I den kontroversielle videoen stiller nemlig Damli svært lettkledd og sexy, og sitter tilsynelatende splitter naken i badekaret. VGs anmelder ga låten terningkast. Nei, man må klare å skille mellom privatliv og arbeid, sier han. Vi hadde jo planen klar med dritkule bilder og en fantastisk musikkvideo som vi aldri kunne filmet i Norge. Jeg kunne like gjerne gjort det hjemme. Du er en blomst. Lettkledd: Tone Damli Aaberge overlater lite til fantasien i sin nye video.

Norske milfer tone damli toppløs - Tone

Kommentarer og meldinger om Sogndal-jentas nye musikkvideo haglet inn fra både inn- norske milfer tone damli toppløs og utland i går. Herlig å. Velkommen opp på taket. Reinert «Ray Kay» Olsen har regissert videoer for Britney Spears og Beyoncé. Sogndal, men nå er det kanskje på tide på bevise noe snart? Jeg synes hun drar det litt langt. Publisert:31.01.12 07:22 Oppdatert:.10.14 15:33, musikkt06:22:00Z, supermanager Simon Fuller, stjerneregissøren Ray Kay og flere norske artister skryter av Tone Damli Aaberges (23) nye musikkvideo. «Hvis eg hadde vært like dæili som @tonedamli hadde eg gjort turneen min naken!

Videos

Milf nurse gets fired for showing pussy (nurse420 on camsoda).

Naken-Tone: Norske milfer tone damli toppløs

Opprinnelig skulle Tones musikkvideo filmes i ørkenen - utenfor Los Angeles. En ting er relativt uskyldig avkledning. Fuller skal ha fått tips om videoen via Tones manager David Eriksen. Gabrielle Leithaug var mer derimot mer opptatt av Tones kropp enn av selve låten. Dette spillet overlater ikke mye til fantasien, sa hun.

0 kommentarer til “Norske milfer tone damli toppløs

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *