Erotiske fantasier hadd eller hatt

ville Trude at jeg skulle ha på jenteklær, noe jeg også gjorde. Det var søndag mamma reiste, og om kvelden satt vi bare tafatt og så på TV og chatet på nettet. Litt nølende fant jeg frem med Trudes hjelp og det gikk ikke lenge før hun kom. Det vat ikke lenge før vi var i full gang med å beføle våres kropper. Fant frem ett kort jeansskjørt, rosa silketopp og en svart tynn heklet jakke. Da vi var ferdig med leksene, ropte Trude på meg innenfra badet. Un spurte meg mye om kjærester og sex, om jeg var homo, bi eller hva det var. Jeg tok en hand i skrittet til Trude og hun ynket seg i søvne.

Bare: Erotiske fantasier hadd eller hatt

Trude og Inger havnet i 69 og slikket hverandre til orgasme. Hun våknet og vi la oss i 69 og slikket hverandre til vi kom i felles orgasme. Fikk samme besjden der, måtte ikke komme i henne hun var ubeskyttet også. Så snart vi var kommet inn elsket vi før vi spiste middag. Jeg var så kåt at jeg måtte knulle. Jeg kysste og koste med henes fine pupper og hun med mine g fingret lett i hennes fitte og hun ble snart dyvån dro lett i kuken min, men var redd den skulle tømme seg for fort. Hva lå det desse ordene? Da jeg fikk den på lurte hun på om jeg ikke likte det. Om morgenen la jeg den under dyna for så å stå opp og dra på skolen. Dro den sakte ut og inn mens hun stønnet og laget lyder.

Videos

Jeg vil ha deg inni meg sa hun, jeg ble sjokkert over henne, men det gikk fort over. Om morgen tok jeg på ett lang jeansskjørt og en rosa topp da vi spiste frokost. Da jeg kom i senga ble begynte jeg å ronke meg, men plutseleg stod Trude mitt på golvet og så på meg. Lørdagen sminket trude meg meget omstendeleg. Ja nå var det avel alle som viste om meg når hun begynte å fortelle om meg. Etter at mamma komhjem har det nesten ikke vert sex med meg og Trude, og slik må det vel bli også. Det ble 3 kant den natten og jeg fikk tømt meg så mye jeg orket. Hun lurte på hva jeg fantaserte. Da vi skulle legge oss mandag ropte Trude at jeg skulle komme på badet. Hun stod der i en fin rød nattkjole, og holdt sin gule nattkjole i sateng i hånden. Nå sa hun før jeg blir gal. Hun ble sint på meg, jeg skulle la det gå utenfor, men klarte det ikke. Neste dag da vi kom hjem fra skolen ville hun at jeg skulle prøve en av hennse kjoler. Vi sovnet omslynget etter å ha gjort noe galt, men for oss var det ikke det. Det var så deilig at andre gjorde det, selv om dette ikke var riktig å gjør var det utrolig deilig. Trude stakke hele hodet under kjolen og slikket på kuken, opp og ned over før hun tok hodet i munnen. Hun ført hodet mitt til skrittet, slikk sa hun, det var første gang for meg. Hun var ike blid erotiske fantasier hadd eller hatt for det. Mamma var på ferie sammen med noen venninner og jeg 18 år og min søster, Trude 17, skulle passe oss selv. Jeg ble ganske så feminim, men kuken stod ut som ett spett. Heldigvis fikk trude mensen, verre var det med Inger, hunble garvid av det hele, men tok heldigvis abort. Da skal vi ha det moro, sa Trude. Nåp skal du vere med meg på byen sa hun, jeg vegret meg for det men hun overtalte meg. Det var ikke lenge før jeg kom rett i sengen. Hun tørket opp og ga ett godnattkyss. Men gjort er gjort og vi snakket lenge om det og kosekvensene. Hun ba henne inn og sa at hun hadde fått en uventet søster i huset.

0 kommentarer til “Erotiske fantasier hadd eller hatt

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *